Erotisk innhold

På Flirting.no klassifiserer vi innholdet på profilene.

Klassifiseringen gjelder kun bilder og video på din personlige profil og altså ikke eventuelle losjer som du er medlem av. Vi bruker klassifiseringen til å sikre at erotikkfilteret på Flirting.no fungerer etter hensikten, slik at alle kan ha en profil på Flirting.no uten nødvendigvis å bli påtvunget erotisk materiale.

Det fungerer altså på den måten at hver gang du laster opp et bilde eller en film til profilen din eller albumene dine, må du opplyse om innholdet er erotisk.

Erotisk innhold definerer vi på Flirting.no som materiale som inneholder scener der det opptrer kjønnsorganer, bryster eller seksuell aktivitet. Hvis bildet ditt inneholder dette, må du bekrefte det ved opplasting. Deretter klassifiserer vi profilen din for å være "med erotisk innhold".

Det gjør det lettere for andre som søker det samme som du, å finne profilen din og innholdet i den. Tilsvarende sikrer vi at profiler som absolutt ikke søker erotisk innhold, ikke uforvarende får dette vist. Innstillingene i erotikkfilteret avgjør om du selv ønsker å se profiler med erotisk innhold eller ikke.

Erotikkfilteret finner du øverst på skjermen. Filteret har 3 innstillinger. Velger du innstillingen helt til venstre, får du vist alt innhold på Flirting.no - uten filter. Velger du innstillingen i midten, får du vist erotisk innhold med bildefilter, slik at du ikke kan se innholdet på bildene tydelig. Velger du innstillingen helt mot venstre, blir alle profiler med erotisk innhold bortsortert.

Det er viktig at du husker å kategorisere innholdet ditt korrekt når du laster det opp. Klassifiseringsteamet vår overvåker alt innhold som sendes inn, 24 timer i døgnet for å sikre at eventuelle feilklassifiseringer rettes med det samme.

Hvis du gjentatte ganger klassifiserer innholdet ditt feil, vil det kunne medføre at du utelukkes fra alle søkeresultater i en periode på 7 dager.

Support · Kontakt · Betingelser · Cookies · GNOLWWW04